Kennis maken

Mijn Tibetaanse inwijdingsnaam is Dalma Yeshe Dawa Arya (Ingewijd Dakini in de Vajrayana traditie met als beschermgodin de Groene Tara). De godin Groene Tara staat onder andere voor compassie, heling en sensualiteit.

Binnenkort kan je mij ontmoeten op het Tantra Roots Festival in Amsterdam: https://www.centrumvoorhappiness.nl/tantra-roots-festival-1-en-2-juni-2019/?fbclid=IwAR02PhBNcK95ns6h6jQNZ7Xt82dY2t0uJ29itC5zcXwEPgnyOOgd22rEkNg

 

Al 25 jaar houd ik mij instensief met klassieke Tibetaanse heelkunst en Boeddhistische Tantra bezig. Ik ben opgeleid door diverse bekende Tibetaanse meesters waaronder Tulku Thondup, Tarthang Tulku, 13th Choeling Tulku Rinpoche en Tulku Lobsang. Ik ben mijn leraren zeer erkentelijk voor hun wijsheid en alle kennis die ik van hun mocht ontvangen en doorgeven.

 

Nog elk jaar volg ik tantrisch onderricht in diverse kloosters en instellingen. Want men is nooit uitgeleerd in dit vakgebied en het is belangrijk als men klassieke Tibetaanse Heelkunst en Tantra wilt uitdragen dat men onder supervisie van een gerenommeerde meester werkt. 

 

In het westen heb ik verschillende academische opleidingen gedaan zoals cognitieve neuropsychologie. Ik studeerde aan diverse bekende universiteiten waaronder Trinity College in Dublin en City University Londen. Ik heb gedurende mijn academische loopbaan twee master titels en twee PhD titels behaald. Nog altijd ben ik werkzaam als publicist en onderzoeker.

 

Tibetaanse tantra is een activiteit en website van Love-in-action te Alphen aan den Rijn, KvK 73 66 46 85, bankrekening NL98 INGB 0009 1887 15, BTW-nummer NL859620396B1.